torstai 11. helmikuuta 2010

Viekas kettu


Kyllä on ovela ja hämmästyttävän nopea tuo pentu. Armas on käynyt roskakaapissa, jääkaapissa, vaatekaapissa ja jos olisi ylettänyt, niin myös vessapöntössä. Ovien aukominen ei näytä herralle tuottavan ongelmaa. Onneksi mitään ei ole vielä pahemmin tuhottu. Asunnon vuokranantajalle kuuluva irtaimisto saattaa olla vaarassa. :/

Yksinolo on sujunut enemmän kuin paremmin aina sen neljä tuntia, jonka olen ollut pois kotoa kerrallaan. Onneksi nyt Armas sai hoitajan puoleksitoista viikoksi. Kohtuullisen itsenäinenkin kaveri tarvittessa.

Hauskaa katsella pennun iloista leikkiä. Kaikki mikä löytyy lattialta saalistetaan, tapetaan (ravistellaan) ja kuljetetaan pesään. Syli on ehdottomasti Armaksen mieli-leikkipaikka ja päälläoleva villapaita lempilelu, ikävä kyllä. Pyykkinarultakin tippuu välillä hauskaa pureskeltavaa.

Tänään on edessä ikävä toimepide: kynsien leikkaus. Etenkin takakynsiä leikatessa olen tarvinut apujoukkoja. Makupalat toimivat oivana apuna ja harjoittelu tuottaa tässäkin asiassa tuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti