lauantai 6. helmikuuta 2010

Asustekoira


Armas on nyt hieno poika, sillä on uusi puku, pentupanta ja talutin. Panta-harjoittelu ei ollut hauskaa, mutta vähän kerrallaan. Taluttimesta vauva tykkäsi, koska sitä oli mukava ottaa kiinni kävellessä. Ehkä tästä tavasta täytyy opetella ulos. Taluttimen väriksi mietin ensiksi pinkkiä, mutta järki palasi päähäni. Eihän herrakoiralla voi pinkkiä olla. :)

Leikkasin muuten kynsiäkin. Etutassujen kynnet lähtivät melko helposti, mutta takakäpälien kanssa tarvin jo apujoukkoja ja herkkupaloja. En yhtään ihmettele, että rotua on Afrikassa käytetty rämerottien metsästyksessä. Miten muutaman kilon painoisella pennulle voi olla sellaiset voimat. Kaulassani on hieno raapale. Kynnet saatiin kuitenkin leikattua ja harjoittelu tapahtuu viikottain. Kiitos Sanna avusta.

Arvatkaa mitä olen lähdössä ostamaan? Muovilakanaa. :( Nyt kun tyttöni on viikonloppuisin täällä, on toisen pakko nukkua patjalla. En ole millään pystynyt estämään jalkopäähän pissaamista. Vaikka nostan Armaksen lattialle, niin se hyppää salamannopeasti takaisin patjalle ja pissii. Yöllä en edes herää, kun poika käy lorauttamassa. ;( Ajattelin ostaa myös sellaista suihketta, mutta suhtaudun skeptisesti tähän aineeseen. Onko kellään kokemusta tästä suihkeesta? Kissaan se ei ainakaan tepsinyt ja käyttämäni aine haisi kammottavalta. Muuten menee ihan hienosti, ja yritän olla stressaamatta pikkuasioista.

2 kommenttia: