torstai 4. helmikuuta 2010

Onnistunut yö


Jes! Takana onnistunut yö: koira korissaan, minä sängyssä! Hieman Armas vinkui, kun en nostanut sitä sänkyyn, mutta aika nopeasti rauhoittui omaan petiinsä. Tavanomainen riehumiskohtaus oli aamuyöllä, mutta ei siis mitää ihmeempää. Olen kyllä tyytyväinen, vaikka patja pitääkin taas nostaa viikonlopuksi esiin tyttäreni saapuessa. Silloin vaihtoehtona voisi olla muovilakana, ihan vain varuiksi.

Uusi Musti ja Mirri avataan perjantaina Forumiin! Olin juuri lähdössä samaiseen liikkeeseen kauemmaksi ostamaan tarvikkeita, mutta taidan siirtää tapahtumaa. On niin hyviä avajaistarjouksia Forumissa. Perjantaina alennuksessa kaikki valjaat ja pannat, lauantaina lelut ja sunnuntaina ulkolupuvut. Sunnuntaina voi myös saada kulta- tai platinakortin riittävällä summalla ostaessaa. Minä onnekas, kuin voittaisi lotossa!

Huvittavaa kuinka pieni koira kasvaa ja kehittyy. Tullessaan Armas ei vielä päässyt hyppäämään nojatuolille, mutta nyt pääsee. Onneksi sänky on vielä hieman liian korkea. Myös muut taidot kehittyvät huimaa vauhtia. Kaikki paikat kolutaan läpi, ja mikä parasta kaikkea pitää koittaa kaluta.

Loppuun onnittelut Ronjalle nimipäivänä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti