maanantai 22. helmikuuta 2010

Tekemistä ja puuhaa



Viime viikon Armaksella olikin seuralainen, kun itse oli töissä. Tänään taas kylmä paluu arkeen. Ruokatunnilla kotiin tullessani aavistelin, että koira on keksinyt puuhaa itselleen. Lauantaina aina kadoksissa oleva puhelimeni löytyi Armaksen kopasta, sunnuntaina siellä oli lavuaarin tulppa. Lisäksi kummallisella tavalla otus oli käynyt pöydällä, koska lattialta löytyi kaikkea tarpeellista, mm. kirjaston osittain nakerrettu kirja. En ymmärrä miten noin pieni koira pääsee pöydälle. Tuoli taisi olla liian lähellä.



Armas tykkää selvästikin elektroniikasta, koska ruokatunnilla käydessäni pöytäliina oli revitty alas ja se oli syöty tyylikkään hapsottavaksi. Sekä television että digiboksin kaukosäätimet oli vedetty pöytäliinan mukana lattialle. Vielä näyttävät toimivan. Lähdin takaisin töihin ja takaisin palatessani Armas tuli tyytyväisenä vaatekaapista. Leikkikaluina lattialla oli kaksi paria mokkasaappaaita. Tuhoa ei ollut onneksi saanut aikaan. Pistää vaan hymyilyttämään tuo koiran kekseliäisyys. :)

3 kommenttia:

  1. Touhukas ja kekseliäs kaveri tosiaan <3 Se varmaan villiintyy tyystin kun pääset sen kanssa ulos!

    VastaaPoista
  2. Tuo kävi tänään ulkona ja sitä pelotti. :) Luulen, että keväällä saan juosta pari tuntia päivässä Armaksen kanssa. En oo juurikaan liikkunu, eli tekee hyvää mulle!

    VastaaPoista
  3. Aww, voi pientä... mut keväämmällä on kyllä varmaan helpompaa kun on lämpimämpää ja sula maa, ja kaikkia jänniä tuoksujakin.

    Surkeaa on se, ettei kissat oo ollenkaan yhtä hyviä lenkkikavereita, mäkin nimittäin kaipaisin liikuttajaa :D

    VastaaPoista