torstai 15. huhtikuuta 2010

Pikapäivitys



Nyt olen ollut saamaton emäntä kirjoitusjutuissa. :) Alkuun julkaistakoon tämä upea Armaksen nimipäiväkakku, jonka Ronja välttämättä halusi "leipoa".

Mutta seuraa pieni päivitys. 4-kuukautistarkastuksessa painoa oli 6050 grammaa, eli ihan ok. Vaikka poika oli normaalipainoinen (luiden päällä myös hieman rasvaa), voisi painoa olla hieman enemän. Varovasti siis kasvatan ruokamääriä. Itäkekskuksen eläinlääkäri oli ihana ja Armas käyttäytyi tavalliseen tapaansa herrasmiesmäisesti.

Armaksen sisko Taikakin vieraili muutama viikko sitten. Voi sitä leikkiä, oli aikamoista repimistä! Mutta todella hauska katsoa kun kaksi suunnilleen saman ikäistä rämäpäätä riehuu keskenään. Kunnon kuvia en saanut otettua, mutta tässä yksi.



Puotilassa on kiva asua koiran kanssa. On metsää ja koirakavereita. Huonojakin puolia on, mutta niistä sitten joskus. Armaksen sopeutuinen väliaikaisasuntoon on käynyt hienosti. Nykyisin muuten talutushihnassa kulkeminenkin menee aika hienosti eivätkä autotkaan pelota koiraa kuten ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti