keskiviikko 18. elokuuta 2010

Nakki

Huomenna vuorossa näyttelytreenit ja onneksi onkin, sillä näyttely on jo tämän kuun lopulla. Vielä ei ole selvinnyt kuka Armaksen esittelee, se en ole toivottavasti minä?! Joka tapauksessa motivaattorina toimii nakki, siis tämä vehnäjauhosta koostuva ja pahalle haiseva tuote, johon koirasi on yleensä hulluna. Nakki on pelasti minut myös maanataisissa juoksutreeneissä. Edellisellä kerralla sain suosituksen ottaa mukaan jotain makupaloja koiralle pienoisten kiinniottamisten jälkeen. Armas on nyt lähtenyt kopista moottorivieheen perään, ja harjoittaja sanoi, että ensi kerralla voisi lähettää koiran suljetusta kopista. Aika hyvä edistys siihen nähden, että harjoituksissa ei melkein koko kesänä käyty.

Armaksen kesäohjelmaan kuului neljän päivän lomailu mummulassa ilman minua. Kaikki meni hyvin. Ikävöimisen oli ehkä helpoiten huomannut siitä, että Ammu seurasi mummua kaikkialle.

Asiasta viidenteen. Millä koiranne leikkivät mieluiten? Armaksen ehdottomia suosikkeja ovat kirpputoreilta ostettavat karvalelut. Ne voi repiä kappaleiksi: pumpulit ja pikkuhelmet ulos ja ympäri asuntoa! Luulen että Armaksen viime viikkoinen ripuli/oksentelu johtui liiasta pumpulin syönnistä. Pehmolelut hajoavat harmillisen nopeasti. Onneks tapanani on jättää pöydille paperinenäliinoja revittäväksi ja seiniäkin on kiva nakertaa. :O

2 kommenttia:

  1. Nuo kirppareilta löytyvät pehmolelut on kyllä ihan parhaita koiranleluja. Täälläkin suolistetaan nallet ja kumppanit sellasella hartaudella ettei mihinkään muuhun voi keskittyä samaan aikaan. Raahasin joskus muovipussillisen pehmoleluja kierrätyskeskuksesta, kippasin kaikki lattialle ja seurasin mitä tapahtuu. Lopulta Mantalla oli neljä, Leevillä yksi ja Inkalla ei yhtään. :D Lopulta vein Inkalle oranssinkirjavan nallen ettei sen tarvitse olla ilman. :)

    VastaaPoista
  2. Niin on, paitsi Armas on sellanen tuhooja, että kaikki hajoo heti! Lemmikkikaupan lelut kestää ehkä sen kaks päivää. Voi Inka parkaa, ei osannu pitäää puoliaan :D

    VastaaPoista