torstai 29. heinäkuuta 2010

Juoksua ja näyttelyharjoittelua


Tällä viikolla sain itsestäni aika paljon irti. Se johtunee varmasti siitä, että olen lomalla. Sain Armaksen vietyä sekä juoksu- että näyttelyharjoituksiin. Autottoman on hankala kulkea etenkin näillä säillä. Sitä paitsi olen kamalan arka tekemään mitään yleisön edessä. No, itseluottamus kasvaa koiraa käsitellessä.

Juoksuharjoituksissa oli käytössä moottoriviehe, ja Armas pinkaisi sen perään aivan innolla. Olin tyytyväinen, ettei koira pelännyt moottorin ääntä, koska aiemmin oli vain kerran mennyt käsivieheen perässä. Metsästysvietti taitaa olla kunnossa.

Eilen raahauduttiin taas Tuomarinkartanolle, mutta tällä kertaa näyttelytreeneihin. Mukana oli aikamoinen pino pilkottuja nakkeja. En ollut ollenkaan ajatellut näyttelyyn viemistä, mutta Armaksen sisarusten ja äidin omistajat sitä vaativat. Armaksessa on kuulemma potentiaalia. No yritetään ainakin kerran. Aika paljon pitää varmaan harjoitella, että koiran saa seuraamaan ja seisomaan nätisti. Toivon etten joudu esittelemään Armasta itse näyttelyssä. Nyt vain pakko harjoitella ahkerasti. Tarpeeksi herkkupaloja ja kehuja vaan!