perjantai 21. toukokuuta 2010

Hyi vettä



Aurinkoiset säät jatkuvat. Viime lauantai meni kokonaan ulkoillessa Tampereella. Ensiksi vietettiin päivää Nuppu- ja Tiina-koirien kanssa Messukylässä. Armas tuli hyvin toimeen vanhempien rouvien kanssa ja yritti matkiak vahtikoiria. Ääntä ei raukalta tullut siinä tilanteessa kun naapurit piti saada kuriin.



Illalla matka jatkui Nekalaan 4 kk:tta vanhan Narsukoiran luokse. Myös Korppi-staffi oli mukana. Koirat tulivat loistavasti toimeen erilaisuudestaan huolimatta. Staffi juoksi metrin mittainen halko suussaan, Armas kirmasi ympäri taloa ja Narsu pulikoi lasten vesialtaassa. Armas vain tuhahti, kun esittelin sille lasten uima-altaan. Tykkääköhän kukaan basenji vedestä? :)

tiistai 11. toukokuuta 2010

Koirapuistossa



Koirapuistossa oli armoton meno. Armas juoksutti labbislaulamaa ja pysyi viisaana itse taustalla isompien rynniessä. Poika oli tämän seikkailun jälkeen kuoleman väsynyt.

maanantai 10. toukokuuta 2010

Nuppu

Armaksella on ollut isompi koira-kaveri jo hetken aikaa. Siskoni saksanpaimenkoira Nuppu oli viime yön visiitillä. Armas yritti saada 8-vuotiasta rouvaa kanssaan leikkimään, mutta turhaan. Villikko hyppi ja riehui niin kauan, että Nupulle piti järjestää privaattitila makuuhuoneeseen. :) Onneksi Armaksestakin loppuu virta kolmen tunnin riehunnan jälkeen. Yö meni ihmeen rauhallisesti.

Olen ilmeisesti ylimitoittanut Armaksen koon mielessäni, koska aina ison koiran nähdessäni hämmennyn oman pennun pienuutta. Nuppukin on pieni ja hoikka saksanpaimenkoira, mutta jättiläinen Armaksen rinnalla! Lauantaina kaupassa kuulimme pikkulapsen sanovan näin: "äiti, katso miten ohut koira!"